dijous, 22 de setembre del 2016

MUSSEU DEL FERROCARIL DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Hola sóc l'Ousamne i he estat investigant una mica sobre lo que vem dir d'anar a visitar alguns trens de vapor i aqui us deixo amb una mica d'informació:

El Museu del Ferrocarril és un museu dedicat a la història del ferrocarril que està ubicat a Vilanova i la Geltrú, just al costat de l'estació de trens. Es va inaugurar el 5 d'agost de 1990. L'espai és gestionat per la institució Fundación de los Ferrocarriles Españoles. Forma part del Sistema del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunyai de la Red de Museos de España.Es tracta d'un centre de referència des d'on es pretén divulgar els avantatges i la història d'aquest mitjà de transport, aconseguir el gaudir del públic i la conservació del patrimoni industrial català. Per aconseguir-ho, la institució compta amb el suport de l'Associació de Socis i Col·laboradors del Museu  per a construir un teixit social al voltant del museu.

Resultat d'imatges de museu de trens de vilanova i la geltru

1 comentari:

  1. Hola sóc la Mar i vull dir que m' encanta la imatge i la informació es molt interessant

    ResponElimina

No t'oblidis de posar-hi el teu nom.

Recorda que aquest comentari no es publicarà de seguida sinó al cap d'unes hores, com a màxim.

Repassa molt bé el teu missatge abans d'enviar-lo: no hi facis faltes, vigila la puntuació, mira que el teu comentari tingui relació amb l'entrada...